DeSchommel_als_werkgever_1

Zelfontplooiing en ruimte voor
initiatief

Bij De Schommel zijn we niet alleen gepassioneerd door het ondersteunen van gezinnen, maar ook door het creëren van een betrokken en ondersteunende omgeving voor onze medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers een cruciale rol spelen in het realiseren van onze missie om gezinnen te helpen. Daarom streven we ernaar om hen te omringen met een omgeving die zelfontplooiing en ruimte voor initiatief aanmoedigt.

Wanneer je bij De Schommel werkt, kom je terecht in een team van toegewijde professionals die gepassioneerd zijn over hun werk. Onze organisatie biedt een inspirerende werkomgeving waarbinnen medewerkers de kans krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen, te groeien en initiatief te tonen.

We moedigen onze medewerkers aan om nieuwe ideeën en benaderingen voor te stellen en dragen bij aan een omgeving waarin samenwerking, leren en innovatie centraal staan. We zijn ervan overtuigd dat door ruimte te geven voor creativiteit en innovatie, we als organisatie kunnen blijven groeien en nog betere ondersteuning kunnen bieden aan gezinnen.

Bij De Schommel staat zelfontplooiing niet alleen centraal in onze aanpak voor gezinnen, maar ook in hoe we onze medewerkers behandelen. We streven ernaar om een organisatie te zijn waar iedereen zich gewaardeerd voelt, waar kansen worden geboden om te groeien, en waar initiatief wordt toegejuicht.

Als je bij De Schommel werkt, maak je deel uit van een team dat streeft naar positieve verandering en groei, zowel voor gezinnen als voor zichzelf. 

Waarom kiezen voor De Schommel
als werkgever?

people-heart
Teamspirit

Bij De Schommel streven we naar een hechte teamspirit. Samenwerken en elkaar ondersteunen zijn kernwaarden die ons team versterken. Als medewerker bij De Schommel maak je deel uit van een gepassioneerd team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van gezinnen. Deze hechte teamspirit heeft een positieve impact op ons werk!

De sterke teamgeest bij De Schommel draagt bij aan een positieve werkomgeving, wat blijkt uit onze recente personeelstevredenheidsmetingen. De laatste drie metingen, gespreid over 15 jaar, resulteerden in opmerkelijk hoge scores, waarbij onze laatste tevredenheidsscore zelfs 96% bedroeg.

sun-heart
Gedreven

Bij De Schommel wordt onze gedrevenheid dagelijks gevoed door de overtuiging dat elk gezin recht heeft op de best mogelijke ondersteuning. Ons toegewijde team zet zich met passie in om het welzijn van gezinnen te verbeteren. 

head-heart
Een liefdevolle visie

Ons warme en zorgzame aanbod voor gezinnen komt tot stand dankzij toegewijde medewerkers, een diepgeworteld geloof in verandering, een voortdurende zoektocht naar innovatie en verbetering, en een scala aan wetenschappelijk onderbouwde zorgmogelijkheden. We laten ons hierbij inspireren door de Christelijke traditie, met waarden zoals geloof, vertrouwen, liefde, naastenliefde, ijver, eerlijkheid en respect als leidraad in onze dagelijkse werkzaamheden.

image
Verloning en extralegale voordelen

Binnen De Schommel hanteren we een verloning volgens het loonbarema binnen het paritaire comité 319.01. Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, pensioensparen, verzekering privé ongevallen, opleidingsmogelijkheden, ruime verlofmogelijkheden, en meer.

Hier voel ik me
thuis op het werk

werkgever-image

Jouw plaats bij De Schommel

Op zoek naar een uitdagende carrière bij De Schommel? Ontdek jouw toekomstige plaats in ons team via onze vacatures.

Vacatures